"Just give yourself permission to tell the truth to yourself."
- Iyanla Vanzant

Hvad siger tidligere og nuværende kunder ...

Jeg var min første kunde. For det er min overbevisning, at man kan ikke vise folk vejen til et sted, hvor man ikke selv er eller har været. Jeg har ´taget min egen medicin´ så at sige, og mærket på egen krop, hvad der virker. Det ønsker jeg at give videre til andre. 
Jeg beder løbende mine kunder om feed-back på deres oplevelse i forløbet, så vi sikrer en optimal oplevelse, og at forventninger bliver indfriet. Nedenfor kan du læse et par indtryk fra tidligere kunder. Jeg har ikke skrevet folks jobtitler på, fordi jeg mener, at det er vigtigt, hvad man laver. Det er blot for at give et billede af, at det er mennesker af alle slags, i alle positioner, der kan profitere af at arbejde med en coach.

talebobl

Studerende, kvinde

"Det var anderledes, fordi der var total fokus på mig. Det er jeg ikke vant til. Det var en fed oplevelse, at der bare var en som gad og lytte og var fuldstændig nærværende. Det føles som et kærligt skub mod de beslutninger, som man på en eller anden måde allerede er klar over er rigtige."

talebobl

Studerende, mand

"Iben er i sin coachende tilgang meget nærværende, konstruktiv og professionel. Hun har gjort en forskel i min tilgang til mine udfordringer og jeg vil fortsat benytte mig af hende til sparring og fremtidig udvikling."

talebobl

Jobsøgende

"Jeg synes, det var en ny og spændende måde at bearbejde mine egne tanker på, og mentalt forberede mig til den vigtigste jobsamtale i mit liv, som jeg skal til på fredag. Det mest powerfulde var, at opnå denne vilde følelse af, at det denne gang lykkes mig at få DRØMMEJOBBET! Og nærmest se for mig selv, hvordan jeg vil reagere, når jeg endelig får jobbet."
(Red. Hun fik jobbet)

 

talebobl

Marketingschef

"Det mest powerfulde jeg oplevede i sessionen var, hvor tydeligt jeg mærker, hvad der sker i min krop, når jeg tager mig tid til at lytte/mærke efter. Det er godt at få sat flere ord og følelser på de udfordringer, man kan gå og tumle med."

talebobl

Lærer

"Jeg synes, at det er interessant, at det er muligt på så forholdsvis kort tid at få mig til at reflektere så meget over, hvordan jeg kan forholde mig anderledes til livets dilemmaer. Det virker meget givende, og coaching vil være noget, som jeg vil vælge en anden gang."

talebobl

Coach

"Jeg nød det undervejs og slappede fuldstændig af. Det mest værdifulde, jeg oplevede og lærte af min coach var, at en coachingsession både kan være hurtig, afslappende og effektiv på samme tid. Og det mest powerfulde jeg oplevede var, at jeg fandt ´min ro´, som var den jeg søgte."

 

talebobl

Arbejdsmarkedsrådgiver

"Jeg følte mig i gode og kompetence hænder. Du var lyttende, og forstod mit sprog og mine billeder. Jeg fik flere aha-oplevelser undervejs, og fik lagt en relevant og god slagplan. Du er fantastisk til at spotte problemerområder, og evner at hente mig tilbage, når jeg forsøger at ´smutte´ ud af en refleksions-tangent."

talebobl

Iværksætter

"I mit forløb med Iben Sofie, mødte jeg en meget imødekommende kvinder. Iben Sofie havde en god egenskab til at, få mig til at føle mig tryg. Jeg greb fat i Iben Sofie, fordi jeg ønskede at holde foredrag om mit liv, men (...) var løbet ind i en blokering, som jeg ikke (...) kunne komme forbi.  Iben Sofie hjalp mig, via spørgsmål og hendes tilstedeværelse til at rykke forbi den blokering. Iben Sofie er en varm og kærlig sparringspartner og kan varmt anbefales til enhver."

talebobl

Kvalitetschef

"Da jeg befandt mig i en situation, hvor jeg var uklar på mine motiver for et muligt jobskifte (...), vidste jeg, at jeg havde brug for hjælp. Den første jeg tænkte på at ringe til var Iben Sofie. Da jeg ankom til sessionen, var det første hun sagde: "Der er ingen bagkant - vi tager den tid, der er brug for". Det gav en utrolig ro, og vi arbejdede stille og roligt frem. Hun hjalp mig til klarhed, og jeg ved nu, hvad jeg skal. Så TAK Iben Sofie - for hjælp til at se det, der var svært."

"Life is found in the dance between your deepest desire and your greatest fear."
- Tony Robbins