"You have to know what sparks the light in you so that you, in your own way,
can illuminate the world."
- Oprah Winfrey

Om Iben Sofie Jønch - Certificeret coach og stresscoach

Den korte version:
Jeg er passioneret omkring at hjælpe dig og mig til at blive vores autentiske ægte selv, og udbrede bevidstheden om, AT DET ER NOK! Det er til og med en gave, da det giver verden adgang til en masse originale og unikke ressourcer, i stedet for en bunke kopier! Gør vi hver ´vores arbejde´ med os selv, vil ikke kun vi, men også resten af verden profitere af det, i form af flere mennesker med mere overskud og glæde på alle fronter. Det er min overbevisning, at coaching først bliver en optimal effektiv metode, når coachen selv implementerer værktøjerne, som en integreret LIVSHOLDNING, en følelse og en tankegang. Jeg har gået vejen selv - går her endnu og har gjort/gør ´mit arbejde´, i forhold til at komme videre efter mit livs større og mindre udfordringer, og har ´fundet gaverne´ i disse, og transformeret dem til selvsikkerhed og styrke. En styrke, der har givet mig modet til at gøre min passion til mit arbejde -  at understøtte andre i at få det liv, de ønsker sig. Derfor virksomheden Passion at Work, der udbyder assistance til at afdække og frisætte ressourcer og potentialer. Og give dig bevidstheden om, at du altid har det der skal til, uden at ændre noget ... andet end din bevidsthed og dit mindset.


Hvad kvalificerer mig til at hjælpe med det:
Jeg er uddannet og certificeret coach i henhold til ICF’s (International Coach Federation - Denmark) 11 kernekompetencer og følger naturligvis foreningens etiske regelsæt. ICF er en af verdens største og førende organisationer for professionelle coaches, og organisationens coachingmetoder anvendes med dokumenterede resultater over hele verden som et værktøj til udvikling og forandring. En ICF-certificering er således din garanti for høj, målrettet kvalitet - og ikke mindst for et værdifuldt udbytte. For at holde mit værktøj skarpslebent og mig selv ´kalibreret´, får jeg jævnligt selv coaching, mentorcoaching og optræder som uddannelsesassistent på coachuddannelsen hos Coach Focus, hvor jeg selv har taget min uddannelse.

Min coachingvirksomhed er støbt på fundamentet af et alsidigt arbejdsliv inden for vidt forskellige brancher, offentlige og privat, ansat på forskellige niveauer i organisationer. Dette har givet mig et bredt perspektiv. Da jeg er nysgerrig af natur,  elsker jeg at ´gå på opdagelse i ukendt territorium´, og her spotter jeg lynhurtigt potentiale og muligheder. Jeg elsker og dyrker smil, humor, glæde og begejstring, og spreder det, hvor jeg kommer frem, da jeg tror på, at det kan skabe markante resultater både i mennesker og i regnskabet for en virksomhed.
For at se mine kvalifikationer opnået i mit arbejdsliv, tjek mit cv HER!


Hvad betyder det for dig:
For dig som privatperson eller for dig og din virksomhed betyder mine erfaringer, at jeg har et værdifuldt bredt perspektiv, og jeg kan trække på mit indblik i og erfaring fra forskellige ´verdener´. Det giver indsigt, udsyn og adgang til en skattekiste af inspiration.


Hvad driver mig:
Med Passion at Work er det mit ønske at videregive, hvad jeg selv har lært: At vi er nok - lige præcis som vi er, uperfekte, rodede og sårbare. Vi mangler blot troen på det selv. Jeg går til opgaven med stor ydmyghed, da jeg VED, hvor svært det er at turde stå ved ens dunkle sider, og følelsen af at være utilstrækkelig mv. Vi må turde at MÆRKE efter, vi kan ikke tænke os til løsninger. Det, der motiver mig, er at opleve, når folk slipper deres begrænsende overbevisninger og historier om, "at jeg er ikke go´ nok, det kan jeg ikke, jeg er jo ikke sådan en der ... " og bare GØR DET. Når jeg kan se, at lyset bliver tændt i folks øjne, så det er hele lønnen i sig selv. Min overbevisning er, at hvis det er muligt i verden, er det muligt for dig og mig ...

Jeg har hermed sat min ´passion at work´ -  hvad med din?

Drawing(2)
Besøg min blog

Siden jeg var en lille pige med rottehaler, har jeg søgt efter kombinationskoden til låsen på den INDRE STYRKE, som vi alle besidder, og som nogen formår at sætte i spil mere end andre. Jeg har fundet nogle spændende svar, som du kan læse om i min blog.

Drawing(14) copy
Kundeudtalelser

Tillid er alfa og omega i en
coaching-relation. Derfor beder jeg altid mine kunder om feed-back løbende, og efter endt coachingforløb. Dette bruger jeg både selv til hele tiden at forfine mit håndværk, men også for at du på forhånd kan skabe dig en fornemmelse af, hvordan folk oplever at blive coachet hos mig.
Klik her!

Drawing(15) copy
Prøv det GRATIS!

Hver torsdag aften fra kl. 20.15, har du mulighed for at booke dig på til en GRATIS coaching-session med mig via SKYPE. Grib chancen for at afprøve coaching-tilgangen og mig som coach, helt uforpligtende. Alle er velkomne til at benytte denne mulighed. Send mig gerne en mail på forhånd og book tid, og skriv kort om din udfordring.
For at booke tid ...
Klik her!

"Don't ask what the world needs. Ask what makes you come alive, and go do it. Because what the world needs is people who have come alive"
- Howard Thurman