"A journey of a thousand miles begins with a single step"
- Lao-Tzu

Passion at Work ønsker at servicere både private og virksomheder

TIL PRIVATE:

Nogle gange kan vi godt føle, at vi bare suser rundt i hamsterhjulet for at holde det i gang, men vi har måske glemt, hvor vi kom fra eller er på vej hen. Den ene dag tager bare den anden, og vi kører på autopilot uden at mærke efter. Her får du chancen for at stoppe op og blive bevidst:

  • Er du på vej i den retning, du ønsker?
  • Beskæftiger du dig med noget, du er passioneret omkring og brænder for?

Oplever du nogle gange, at du mangler troen på, at DU KAN, det du vil, og derfor lader være? Måske er du en person, der udadtil virker selvsikker og har overskud, men føler dig utilstrækkelig indeni. Stil dig selv spørgsmålet:

  • Hvad ville du kunne, hvis du oplevede livsappetit, glæde og sikkerhed i dig selv hver dag?

Livscoaching
- hjælper dig med at afklare dine værdier og nå dine mål
- bevidstgør dig om dine hæmmende overvisninger og gør dig i stand til at overkomme dem
- bevidstgør dig om dine ressourcer, dit potentiale og dine styrker
- gør dig i stand til at handle

Hvad består et coachingforløb af
Et personligt coachingforløb består af en række personlige, individuelle samtaler, hvor coachen lytter på den udfordring, du kommer med, stiller spørgsmål, udfordrer og støtter dig i din udviklingsproces. Forløbet vil blive sammensat med udgangspunkt i dine individuelle behov og ønsker og afsluttes med udarbejdelsen af en konkret handlingsplan, der er motiverende for dig.
Coachen har naturligvis tavshedspligt.
Kontakt mig for en en uforpligtende snak om dine muligheder.

 

TIL VIRKSOMHEDER:

Med inspiration i Simon Sinek - faderen bag teorien og bogen - ´Start with why´ er det min overbevisning, at vi mennesker køber ikke det nogen laver, vi mennesker køber, hvorfor nogen gør det, de gør. Altså hvad er deres formål eller grund til at gøre, hvad de gør? Hvad tror de på? Hvorfor eksisterer deres virksomhed eller organisation? Mennesker, der er klar over dette, tænker, handler og kommunikerer på præcis den samme måde, og de tiltrækker de gode medarbejdere og dedikerede kunder. Tag f.eks. Apple, de signalerer:
´Alt hvad vi gør, gør vi, fordi vi tror på at udfordre status quo. Vi tror på at tænke anderledes. Måden hvorpå vi udfordrer status quo er ved at lave et smukt design til vores produkter, de er nemme at bruge, og de er brugervenlige. Vi laver tilfældigvis fantastiske computere.
Vil du købe en?´
JA, og vi vil også gerne købe telefoner, ure og fjernsyn af dem. Vil du gøre det samme hos Nokia? Nogle gange sker det, at motivet om profit bliver vigtigere end formålet for en virksomhed eller organisation, og så sker der uhensigtsmæssige ting; dårlig service, dårlige produkter, uinspirerende  arbejdspladser, medarbejdere, der ikke performer optimalt, kunder der bliver væk osv.
Vi vil gerne handle med mennesker, der tror på det, vi selv tror på. Vi vil gerne arbejde for mennesker, der tror på det, vi tror på.

  • Hvorfor gør I det, I gør?
  • Hvad driver jer?
  • Hvordan ser det ud med jeres service, produkter, arbejdsmiljø og medarbejdertrivsel?

Værdiafklaring og motivationsforløb
- øger trivsel og forebygger sygefraværet
- øger arbejdsglæde og engagement
- øger den personlige produktivitet
- skaber værdiafklaring i teamet
- skaber fælles fodslaw

Hvad består et forløb af?
Konceptet fungerer udelukkende som en ramme, der naturligvis vil blive tilpasset netop jeres virksomheds individuelle behov og udfordringer. Coaching er selvfølgelig et omdrejningspunkt, krydret med oplæg og workshops.
Coachen har naturligvis tavshedspligt.

Er I interesserede i et oplæg, kontakt mig da venligst med din/jeres udfordring, så sender jeg et målrettet tilbud til dig/jer. Du finder mine kontaktoplysninger her.

Drawing(3)Sprød inspiration

Her finder du en masser inspiration til at tænke anderledes. Tag en dyb indånding, læn dig tilbage med en god kop et eller andet. For dette er et sted til lige at stoppe op, lytte, mærke efter og måske få inspiration til at finde mod til at fortælle din sandheden og finde ´hjem i dig selv´.

 

maalgruppe
Kundegrupper

Jeg ønsker generelt at arbejde med mennesker i bevægelse. Bevægelsen kan være sat i gang af en selv, eller måske er bevægelsen blevet en påført i form af en fyring, et brudt forhold e.lign. I alle tilfælde er det min overbevisning, at det at klare en udfordring afhænger 80 procent af det rigtige mindset (overbevisninger, indstilling og fokus), og 20 procent af den rigtige strategi. Vil du arbejde med din ´mindset´?
Klik her!

Drawing(15) copy
Prøv det GRATIS!

Hver torsdag aften fra kl. 20.15, har du mulighed for at booke dig på til en GRATIS coaching-session med mig via SKYPE. Grib chancen for at afprøve coaching-tilgangen og mig som coach, helt uforpligtende. Alle er velkomne til at benytte denne mulighed. Send mig gerne en mail på forhånd og book tid, og skriv kort om din udfordring.
For at booke tid ...
Klik her!

The one who follows the crowd will usually get no further than the crowd. The one who walks alone, is likely to find himself in places no one has ever been
- Albert Einstein